Youtube Music’ten “işe yarar” geliştirme

YouTube, YouTube Music İçin Yeni Ses Düzeyi Ayarlama Özelliğini Sunuyor

YouTube, videolar arasındaki ses seviyesi farklılıklarını gideren “Stabil Ses” özelliğini 2023 yılında devreye aldı. Şimdi ise, benzer bir özellik YouTube Music için de kullanıma sunuldu.

Yeni “Tutarlı Ses” adlı özellik, Android ve iOS üzerindeki YouTube Music uygulamalarında kullanılabilecek. Bu güncelleme ile dinlediğiniz müzik parçaları arasındaki ses seviyesi farklılıkları ortadan kaldırılmış olacak.

Ayarlar bölümünde bulunan Oynatma sekmeleri altında yer alan bu özellik, varsayılan olarak aktif olarak sunulmaktadır. Şu an için tüm kullanıcılar için henüz erişilebilir olmayan özellik, iPhone cihazlarda 8.15 sürümünde bulunmaktadır. Android kullanıcıları ise henüz bu özelliği kullanamamaktadır ancak yakın gelecekte tüm cihazlarda kullanılabilir hale gelecektir.

Related Posts

Sosyal medyada ortalık karıştı: Grok neden herkese hakaret ediyor?

Sosyal medya platformu X’in yapay zeka uygulaması Grok, dün akşam AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan da aralarında bulunduğu çok sayıda isme yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yaptı. Yurttaşlar Grok’a ne olduğunu merak etti. Peki, Grok neden herkese hakaret ediyor?

Rekor denemesi için yelkenliyle Hopa’dan yola çıkan Başak Mireli, İskenderun’a ulaştı

Yelken sporcusu Başak Mireli, Artvin’den başladığı “Solo Türkiye Turu Rekoru” denemesini 15 gün 6 saat 41 dakika sonunda Hatay’ın İskenderun ilçesinde bitirdi ve 1500 deniz mili rotasını tek tamamlayan ilk kadın yelkenci oldu.

Microsoft’tan kritik uyarı: “Hemen güncelleyin”

Microsoft’un güvenlik, performans ve kararlılık açısından en güçlü işletim sistemi olarak lanse ettiği Windows 11, sonunda Windows 10 ile pazar payında başa baş geldi. Statcounter’ın Haziran sonu verilerine göre, her iki sistemin kullanımı arasında …

Kepler-725c isimli gezegen, biyolojik yaşam için uygun olabilir

Çin Bilimler Akademisi’nin son araştırmalarına göre, Kepler-725c adlı gezegen, sıvı suyun varlığıyla yaşam barındırma potansiyeline sahip olabilir. 2400 ışık yılı uzaklıktaki bu gezegenin özellikleri, bilim dünyasında heyecan uyandırıyor.

Yapay zekanın halüsinasyon görmesi: Olmayan bilgileri sunuyor

Yapay zeka destekli sohbet robotları, hatalı veya var olmayan bilgileri “gerçekte varmışçasına” sunarak bir nevi “halüsinasyon görüyor”.

Güneş gerçek ‘yüzünü’ gösterdi

Güneş’in yüzeyinde devasa, ağız şeklinde bir boşluk belirdi. Üstelik bu “ağız”, tam beş Jüpiter genişliğinde ve Dünya’nın yönüne doğru sıcak Güneş nefesi üflüyor! Ancak panik yapmaya gerek yok. Bilim insanlarının bu tür oluşumlara verdiği isim: koronal delik. Bu, Güneş’in manyetik alanının uzaya doğru açıldığı, dolayısıyla sıcak plazmanın daha kolay kaçmasına izin verdiği bir bölge.