Şanlıurfa’daki vahşetinde tüyler ürperten ayrıntılar

Annenin Komşusuna Emanet Ettiği Altınlar ve Şiddetli Geçmişsizlik

Anne vahşetinin detayları gün yüzüne çıktı. Kısa bir süre önce eşinden boşanan Serap Yamaca, altınlarını komşusuna bıraktıktan sonra evine döndü. Bir süre sonra silah sesi duyan komşular, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Ekipler evde, kanlar içinde Serap Yamaca ve büyük kızı İsmet Ada Yamaca’yı, küçük kız Nida Yamaca’nın ise serum takılı bir halde hareketsiz olduğunu gördü.

ŞİDDETLİ GEÇİMŞİZLİK YAŞAYAN EŞİYLE AİLELERDEN HABERSİZ BOŞANMIŞLAR

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bilgi işlem görevlisi olarak çalışan Serap Yamaca’nın cesedi, tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Serap Yamaca, cenazesi Yeni Asri Mezarlığı’nda öğle namazını müteakip defnedildi. Uzun bir süredir eşi İsmail Yamaca ile şiddetli geçimsizlik yaşayan ve ailelerinden habersiz bir şekilde boşanan Serap Yamaca’nın olay günü erkek kardeşine altınlarını komşusuna emanet ettiğini söylediği belirtildi. Psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Yamaca’nın, tabancayla büyük kızı İsmet Ada Yamaca’ya sırtından ateş ederek öldürdüğü ve ardından soğuk algınlığı şikayeti olan küçük kızı Nida’nın serumuna ilaç enjekte ederek yaşamına son verdiği öğrenildi.

İKİ KARDEŞ YAN YANA DEFNEDİLDİ

Kız kardeşlerin cesetleri ise otopsi işlemlerinin ardından baba İsmail Yamaca’ya teslim edildi. Muhasebeci olan baba, eski eşinin cenazesine katılmazken, kızları ise Hazreti Aişe Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Bediüzzaman Aile Mezarlığı’nda yan yana defnedildi.

Related Posts

Gazeteci Timur Soykan gözaltına alındı

Gazeteci Timur Soykan, sosyal medya paylaşımları sebebiyle gözaltına alındı.

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak

Orta Doğu’da mülteciler STK’larla ayakta duruyor

Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki mülteci krizleri, dünya genelinde en önemli insani sorunların başında geliyor. 2025 yılı başı itibarıyla bölgede yaklaşık 17 milyon kişinin yerinden edilmiş veya vatansız durumda olduğu tahmin ediliyor. Bu durum …

Tesadüfen gördü: 40 çürük döner yol kenarında öylece duruyordu

Almanya’nın Aşağı Saksonya eyaletinde bir kadın, yürüyüş sırasında yol kenarındaki çalılıklar arasında streç filme sarılı halde 40 çürük döner şişi buldu. Polis, olayla ilgili yasadışı atık şüphesiyle soruşturma başlattı.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın cezası için yeni başvuru

Diyarbakır Barosu, 8 yaşında öldürülen Narin Güran’ın davasında cesedi dere yatağına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar’a verilen cezanın az olduğu gerekçesiyle temyiz başvurusunda bulundu.

Bursa’da göçmen kaçakçılığı operasyonu

Bursa’da düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda, yasa dışı yollarla kente getirildiği tespit edilen 7 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen araç sürücüsü gözaltına alındı.