Şanlıurfa’da Uyuşturucu Operasyonu: 25 Şüpheli Tutuklandı

Şanlıurfa’da Uyuşturucu Operasyonu: 25 Şüpheli Tutuklandı

Şanlıurfa’da, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 30 şüpheliden 25’i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Kent merkezi ile birlikte Akçakale, Birecik, Siverek, Suruç ve Viranşehir ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda toplamda 30 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 341 gram sentetik uyuşturucu, 36 gram esrar, 121 uyuşturucu hap, 2 tabanca, 1 hassas terazi ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 25’i tutuklanırken, 5’i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Related Posts

İsrail, Gazze’de bir gazeteci daha öldürdü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda bir gazetecinin daha yaşamını yitirmesiyle 7 Ekim 2023’ten bu yana öldürülen gazetecilerin sayısı 228’e yükseldi. Gazze’deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan açıklamada, İsrail ordusunun …

Stonewall: LGBT+ hakları açısından bir dönüm noktası olan ayaklanma

Stonewall: LGBT+ hakları açısından bir dönüm noktası olan ayaklanma

‘PKK’nın silah bırakma görüntüleri hazır’ iddiası: Tarih belli oldu!

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim’de başlattığı yeni süreçte komisyon aşamasına geçildi. Ancak komisyon kurulmadan önce DEM Parti İmralı Heyeti’nin 8-9 Temmuz’da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saray’da görüşeceği, o görüşmelerde de PKK’nın silah bırakma görüntülerinin kamuoyu ile paylaşılacağı öne sürüldü.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, “Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” programını açıkladı

MHP, “Terörsüz Türkiye” için ”Milli Birlik ve Beraberlik Buluşmaları” adı altında terör örgütü PKK’nin fesih kararı almasıyla devam eden yeni sürece ilişkin 9 bölgede, 81 ili kapsayacak buluşmalar düzenleyecek.

Rüşveti ifşa etti, cezayı yedi! Danıştay ‘hukuksuz’ dedi

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde öğrenci taşıma ihalesine dair rüşvet ve usulsüzlük iddiaları skandala dönüştü. İhalede yolsuzluk yapıldığını belirterek şikayette bulunan taşımacılık firması, kamu ihalelerinden iki yıl men edildi. Danıştay ise “ifade dikkate alınmadı, delil yok” diyerek kararı iptal etti.

Bir skandal da somun ekmekten çıktı! Gramajını düşürüp satıyorlarmış

Gemlik Belediyesi zabıta ekipleri, iki zincir markette eksik gramajlı ekmek satıldığını tespit ederek işlem yaptı.