İstanbul Emniyeti: 20 günde 17 ton kaçak içki ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Kaçak İçki Operasyonu

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, ilgili şube müdürlükleri ve Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğünün katılımıyla ele geçirilen kaçak içkiler sergilendi.

AA’nın aktardığı habere göre; İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, burada yaptığı açıklamada, halkın huzurunu, sağlığını ve vatandaşın can güvenliğini tehdit eden unsurlarla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

Ekiplerin 7/24 esasına göre görevlerini yaptıklarını belirten Yıldız, “İstanbul’un huzuru, Türkiye’nin huzuru şiarıyla, İstanbul halkımızın huzur ve güvenliği, vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için 7/24 sokaklardayız. Emniyet teşkilatımız, İstanbul’un bütün ilçelerinde bugün özellikle yaklaşan yılbaşı münasebetiyle halk sağlığını tehdit eden kaçak alkol üreten ve satan yerlere yönelik denetimler ve uygulamalar yapacaktır. Son 20 gün içerisinde kaçak alkol üreten yerlere yönelik yaptığımız operasyonlarda yaklaşık 17 ton kaçak alkol ele geçirilmiştir. Bu operasyonların sonucunda 17 şahsa işlem gerçekleştirilmiştir.” şeklinde konuştu.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Sahibini dolandırıp, ineğini 155 TL’ye aldılar

Yalova’da besicilik yapan Keser Altuntaş’tan (70), inek almak için 155 bin TL karşılığında anlaşan F.C.İ., M.C.D., S.Ü. ve E.C.Z., hesaba 155 TL attı. Şikayet üzerine 4 şüpheli, ineği bagajına koydukları hafif ticari araçla yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, Altuntaş’ın, ‘Yıldız’ isimli ineğine kavuşunca şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

Resmî Gazete’de bugün (17 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (17 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

DEM Parti’den Adalet Bakanlığı’na İmamoğlu başvurusu

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan, Ekrem İmamoğlu ile görüşebilmek için Adalet Bakanlığı’na başvuru yapacak.

Ekrem İmamoğlu ayakta alkışlandı MHP küplere bindi

İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’e yönelik sözleri nedeniyle bugün ikinci kez Silivri’de hakim karşısına çıktı. İmamoğlu için hem mahkeme salonunun girişinde hem de içeride “Türkiye seninle gurur duyuyor”, “Cumhurbaşkanım hoş geldin” sloganlarının atılması MHP’yi rahatsız etti.

İngiliz istihbaratının başına ilk kez bir kadın getirildi

İngiliz dış istihbarat servisi MI6’nın başına getirilen Blaise Metreweli, İngiltere’nin eski Ankara Büyükelçisi Richard Moore’un yerini alacak

İran- İsrail savaş diplomasisi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Devlet Emiri ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuveyt Emiri Şeyh Mişal El Ahmed El Cabir El Sabah ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede İsrail ile İran arasındaki çatışma, bölgesel ve küresel konular ele alındı.