Gümüşhane’de korkunç kaza: Çok sayıda yaralı var

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Kişi Yaralandı

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan yolcu otobüsü istinat duvarına sürterek durabildi ve 14 kişi yaralandı.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde Cemil Bektaş yönetimindeki otobüsün, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda istinat duvarına sürterek durmasıyla gerçekleşti.

Kaza sonrasında ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi ve yaralanan 14 yolcu acilen Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek, yaralıların durumu hakkında bilgi verdi. Baruş, beşinin çocuk olduğunu belirtirken, durumu ciddi olan yaralı olmadığını dile getirdi.

Vali Baruş, yaptığı açıklamada, “Kaza sonucu oluşan yaraların ciddiyetinin doktorlar tarafından incelendiğini ve şu an için hayati tehlikenin bulunmadığını belirtmek isterim. Röntgen sonuçlarının ardından yaralıların taburcu edileceği öngörülüyor” dedi.

Kazanın, otobüsün yolculardan bazılarını yaralayacak şekilde yolda kayması sonucu meydana geldiğini aktaran Baruş, “Hava şartlarından dolayı otobüs kaydı ve istinat duvarına çarptı. Ardından bariyerlere çarpıp otobüsün sağ tarafındaki camlar kırıldı. Şükür ki, hayati tehlikesi olan yolcumuz yok. Sağlık ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale etti” şeklinde konuştu.

Related Posts

Avrupa kavruluyor, Sıcaklıklar rekor seviyede

Avrupa’yı sıcak hava dalgası vurdu. Termometrelerin 40 derecenin üzerine çıktığı birçok kentte sıcaklık rekorları kırıldı. Uzmanlardan peş peşe uyarılar geldi. 

İsrail, Gazze’de bir gazeteci daha öldürdü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda bir gazetecinin daha yaşamını yitirmesiyle 7 Ekim 2023’ten bu yana öldürülen gazetecilerin sayısı 228’e yükseldi. Gazze’deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan açıklamada, İsrail ordusunun …

Stonewall: LGBT+ hakları açısından bir dönüm noktası olan ayaklanma

Stonewall: LGBT+ hakları açısından bir dönüm noktası olan ayaklanma

‘PKK’nın silah bırakma görüntüleri hazır’ iddiası: Tarih belli oldu!

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim’de başlattığı yeni süreçte komisyon aşamasına geçildi. Ancak komisyon kurulmadan önce DEM Parti İmralı Heyeti’nin 8-9 Temmuz’da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saray’da görüşeceği, o görüşmelerde de PKK’nın silah bırakma görüntülerinin kamuoyu ile paylaşılacağı öne sürüldü.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, “Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” programını açıkladı

MHP, “Terörsüz Türkiye” için ”Milli Birlik ve Beraberlik Buluşmaları” adı altında terör örgütü PKK’nin fesih kararı almasıyla devam eden yeni sürece ilişkin 9 bölgede, 81 ili kapsayacak buluşmalar düzenleyecek.

Rüşveti ifşa etti, cezayı yedi! Danıştay ‘hukuksuz’ dedi

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde öğrenci taşıma ihalesine dair rüşvet ve usulsüzlük iddiaları skandala dönüştü. İhalede yolsuzluk yapıldığını belirterek şikayette bulunan taşımacılık firması, kamu ihalelerinden iki yıl men edildi. Danıştay ise “ifade dikkate alınmadı, delil yok” diyerek kararı iptal etti.