Gaziantep’te Trafik Denetimi: 4.400 Sürücüye Cezai İşlem

Gaziantep’te Hatalı Şerit Değişikliği Yapan Sürücülere Yüksek Cezalar

Gaziantep Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde trafik düzenini sağlamak amacıyla 2025 yılının ilk 6 ayında yoğun denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimler kapsamında, özellikle trafikte bekleyen araçların arasına ‘kaynak’ yöntemiyle hatalı bir şekilde şerit değişikliği yapan sürücülere yönelik önemli bir uygulama yapıldı.

Yapılan uygulama sonucunda, kurallara aykırı şekilde şerit değişikliği yapan 4 bin 408 sürücü tespit edildi. Bu sürücülere toplamda 4 milyon 377 bin 144 TL tutarında idari para cezası verildi.

Gaziantep Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin devam edeceğini ve benzer ihlallerin önlenmesi için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirtti. Sürücülerin kurallara uymaları ve trafik düzenine saygı göstermeleri gerektiği vurgulandı. – GAZİANTEP

Related Posts

BM’den Afganların ülkesine zorla gönderilmesinin ‘acilen durdurulması’ çağrısı

BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği Afganların ülkelerine geri gönderilmesine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk’ün de ifadelerine yer verildi. Türk, “Bölgedeki ülkeler, Afganistan’a geri dönüşlerin gönüllü, güvenli, onurlu ve uluslararası hukuka uygun olmasını sağlamalıdır.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Kutlu ve Ahmet Sönmez 12 Punto’da

Mustafa Kutlu, TRT’nin 12 Punto etkinliğinde sinema uyarlamaları ve ‘Mavi Kuş’ filmi üzerine konuştu.

Görevden uzaklaştırılan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin yerine başkanvekili olarak Ufuk Bayır seçildi.

Görevden uzaklaştırılan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin yerine başkanvekili olarak Ufuk Bayır seçildi.

Muğla’da Dolandırıcılık Operasyonu

Köyceğiz’de 11 şüpheli dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına alındı, silah ve mühimmat ele geçirildi.

İstanbul’da lüks sitede taciz kabusu! Genç kadını komşuları kurtardı

İstanbul Esenyurt’ta bir kargo görevlisi, genç bir kadını apartmanda taciz etti. Asansörde başlayan saldırı, koridorda devam etti. Komşuların yardımıyla kurtulan kadın, saldırgandan şikayetçi oldu.

İsrail Suriye’yi vurdu, Bakan Fidan YPG’yi uyardı: Aldığımız duyumlar var, krizi fırsata çevirmeyin

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail’in Suriye’ye yönelik saldırıları sonrası bölgede artan hareketliliğe dikkat çekerek, terör örgütü YPG’nin krizi fırsata çevirmeye çalıştığına dair duyumlar aldıklarını belirtti. Fidan, “Buradaki karışıklığı fırsat bilip istenmeyen bir duruma girişmesinler. Aksi takdirde bu tür fırsatçılık büyük risk getirir” diyerek YPG’ye sert bir mesaj verdi.