Erdoğan, açıklamalarda bulunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “31 Mart Seçimlerinde Yaşanan Yol Kazasını Telafi Edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Denizli 8. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinde yaşanan yol kazasını telafi edeceklerini belirtti. Erdoğan, “Bundan 24 sene evvel yola revan olduk. Gayemizi de Yunus Emre’den ilhamla ‘Gönüller yapmaya geldik’ diyerek yola çıktık. 2001’den beri bu kutlu yolda sabırla ilerliyoruz. Yolumuzu milletimiz belirledi ve biz de milletin çizdiği rotadan sapmadık. Hizmet etme ruhumuz hiç eksilmedi ve milletimize mahcup olmamak için gece gündüz çalıştık” şeklinde konuştu.

Ayrıntılar için tıklayınız: Detaylar

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Kızı camdan sarkıtılan perdeyle kurtulan baba mahkeme salonunda isyan etti

Kızı Kartalkaya’daki otel yangından çarşafları birbirine bağlayıp pencereden inerek kurtulan Ömer Seldi, duruşma salonunda isyan etti.

Avukat Hüseyin Ersöz paylaştı: Zeydan Karalar’ın gözaltı süresinin uzatılmasına itiraz

Avukat Hüseyin Ersöz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın gözaltına alınmasına ve gözaltı süresinin uzatılmasına itiraz ettiklerini duyurdu.

Rusya’dan Ukrayna ile üçüncü tur müzakere sinyali: Kremlin savaşın bitmesi için şartını açıkladı

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna krizinin çözümü için Rusya’nın güvenliğine yönelik tehditlerin yok edilmesi gerektiğini belirterek, “Meselenin temel nedenleri ortadan kaldırılmadan, sürdürülebilir çözüme ulaşmak mümkün değil” açıklamasını yaptı. Türkiye’nin desteğiyle İstanbul’da mayıs ve haziranda Rusya ile Ukrayna arasında doğrudan müzakerelerin yapıldığını anımsatan Lavrov, üçüncü tur müzakere tarihinin belirlenmek üzere olduğunu dile getirdi.

FBI’ın Epstein soruşturması ABD basınında: Yeni inceleme kararı

Kamuoyunda “Epstein dosyaları” olarak bilinen belgelere yönelik yürüttüğü incelemeyi tamamlayan ABD Adalet Bakanlığı ve Federal Soruşturma Bürosu (FBI), ünlü isimlerden oluşan “müşteri listesinin” tutulduğuna dair herhangi bir kanıta ulaşılamadığı sonucuna vardı. İnceleme sırasında, halihazırda suçlama yöneltilmeyen kimseye soruşturma başlatılması için de kanıt tespit edilmediği belirtildi.

Manavgat’ta aslanın kaçtığı park mühürlendi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişiyi yaralayan aslanın kaçtığı hayvan parkı, Manavgat Belediyesi zabıta ekiplerince mühürlendi.

Kartalkaya davası başlıyor

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Grand Kartal Otel yangınına ilişkin aralarında otelin sahibi ve belediye yetkililerinin de bulunduğu 32 sanığın yargılanmasına bugün başlanıyor.