CHP’li Tarhan’a 3 günlük başkanlık pahalıya patladı!

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısından Kartalspor Başkanlığı Krizi

Eski CHP genel başkan yardımcılarından Tahsin Tarhan, 3 günlük Kartalspor başkanlığı sürecinin faturasını ödemek zorunda kaldı. Kocaeli Milletvekili Tarhan’ın hesaplarına el konuldu.

Tarhan’ın hesaplarının bloke edilmesinin sebebi, üç gün süren Kartalspor başkanlığı döneminde biriken vergi borcu oldu. Tarhan, 2011 yılında sadece üç gün süren Kartalspor başkanlığı döneminde 2007 yılına ait vergi borcu nedeniyle hesaplarına el konulmasına ilişkin şunları söyledi:

HABER VERİLMEDİ

“Hiçbir bildirim yapılmadan işlem gerçekleştirildi. Hukuksuz bir süreç yaşanıyor. Üç gün süren ve tek bir imzamın olmadığı, daha sonra iptal edilen kulüp başkanlığı süreci var. Başkanlık 2011 yılında alınmış ancak işlem yapılan vergi borcu 2007’ye ait. Kendimle ilgisi olmayan bir konuda mağdur durumdayım. İşçilerin maaşlarından depremzedelere yardıma kadar her şey durduruldu. Bu durum, siyasi bir yaklaşımı akıllara getiriyor.”

Related Posts

Gazeteci Timur Soykan gözaltına alındı

Gazeteci Timur Soykan, sosyal medya paylaşımları sebebiyle gözaltına alındı.

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak

Orta Doğu’da mülteciler STK’larla ayakta duruyor

Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki mülteci krizleri, dünya genelinde en önemli insani sorunların başında geliyor. 2025 yılı başı itibarıyla bölgede yaklaşık 17 milyon kişinin yerinden edilmiş veya vatansız durumda olduğu tahmin ediliyor. Bu durum …

Tesadüfen gördü: 40 çürük döner yol kenarında öylece duruyordu

Almanya’nın Aşağı Saksonya eyaletinde bir kadın, yürüyüş sırasında yol kenarındaki çalılıklar arasında streç filme sarılı halde 40 çürük döner şişi buldu. Polis, olayla ilgili yasadışı atık şüphesiyle soruşturma başlattı.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın cezası için yeni başvuru

Diyarbakır Barosu, 8 yaşında öldürülen Narin Güran’ın davasında cesedi dere yatağına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar’a verilen cezanın az olduğu gerekçesiyle temyiz başvurusunda bulundu.

Bursa’da göçmen kaçakçılığı operasyonu

Bursa’da düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda, yasa dışı yollarla kente getirildiği tespit edilen 7 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen araç sürücüsü gözaltına alındı.