Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü 22’inci Bölge Müdürü Oğuzhan Ayrancı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Uşak Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Ceylan, Milli Eğitim Bakanlığı Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Ateş görevden alındı.

İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılıklarına, Fuat Uzun ve İlker Şadi İşleyen, Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ise Bahameddin Karaköse atandı.

Related Posts

İran: Netanyahu, ABD’yi felakete sürüklüyor!

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ABD’yi bölgede “felakete” sürüklediğini söyledi. Arakçi, Netanyahu’nun işgüzar davrandığı belirtti ve İran’a saldırının karşılıksız kalmayacağını vurguladı. Öte yandan İran Savunma Bakanı General Aziz Nasirzadeh, “oyun değiştiren” ve ABD ile İsrail füzelerine üstünlük sağlayabilen yeni füzeyi tanıttı.

‘Spontane elim kalktı’ demişti… Tengioğlu’nun Özgür Özel’i adım adım takip ettiği ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yumruklu saldırıyı düzenleyen şüpheli Selçuk Tengioğlu’nun ilk ifadesinde saldırıyı daha önceden planlamadığını belirterek “Spontane olarak sağ elim kalktı ve Özgür Özel’e vurdum” dediği öğrenildi. Tengioğlu’nun Özel’i adım adım takip ettiği ortaya çıktı.

Sırrı Süreyya Önder için 3 gün sürecek taziye kurulacak

DEM Partili Sırrı Süreyya Önder için düzenlenecek ve 3 gün sürecek taziye bugün saat 11.00’da Şişli’de bulunan Cemal Reşit Rey Gösteri Merkezi’nde kurulacak.

Diploma iptali senaryosunu boşa çıkaran ‘ret’ kararı

18 Mart’ta İstanbul Üniversitesi’nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasını iptal etmesinin ardından bir vatandaş, CİMER’e Hulusi Akar’ın kızının yatay geçişi hakkında sorular yöneltti. CİMER, soruyu Hacettepe Üniversitesi’ne ve Yükseköğretim Kurulu’na iletirken, verilen nihai yanıtta söz konusu olayın 22 yıl önce yaşanması nedeniyle ‘zaman aşımına’ uğradığı ve bir işlem yapılamayacağı belirtildi.

Filistin’i desteklediği için Google’ın işine son verdiği mühendis: Filistinlileri öldürenler sadece silah üreticileri değil

– “Bu soykırımı destekleyen şirketlerin uzun bir listesi var çünkü Filistinlileri öldürmeye gidenler sadece bomba üreticileri ve silah üreticileri değil. Bu soykırımdan sorumlu olanlar, sadece silahları üretenler değil aynı zamanda İsrail hükümeti ve …

Romanya’da yenilenen cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı

Romanya’da yenilenen cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir