Muğla’da sıcaktan bunalanlar plajlara koştu

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının 37 derece, deniz suyu sıcaklığının 28 derece ölçüldüğü Muğla’da, serinlemek isteyenler sahillere akın etti.

Ula ilçesine bağlı sakin kent ünvanlı Akyaka’da, yerli ve yabancı turistler plajda güneşlendi, denize girdi. Bazı tatilciler kano ve rüzgar sörfü yaptı, doğal akvaryum olarak nitelendirilen Kadın Azmağı deresinde tekne turlarına katıldı.

Tatil için Ortaca’nın turistik Dalyan Mahallesi’ni seçenler, günübirlik tekne turlarıyla Dalyan Kanalı’nı gezme ve kaya mezarlarını izleme imkanı buldu. Kanal gezisinin ardından İztuzu kumsalına ulaşan tatilciler denizin tadını çıkardı.

Marmaris’te yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra kent sakinleri Uzunyalı, İçmeler, Turunç, Selimiye ve Kız Kumu plajlarında yoğunluk oluşturdu.

Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’nde Ölüdeniz, Kumburnu ve Belcekız plajlarında da yoğunluk yaşandı.

Related Posts

AKP’li Mehmet Metiner’den süreç yorgunluğu: Köşe yazarlığını bıraktı

AKP’li eski milletvekili Mehmet Metiner, iktidara yakın kimliği ile bilinen Yeni Şafak gazetesindeki köşe yazarlığına ara vereceğini duyurdu. Metiner, son zamanlarda ‘Türk-Türkiyeli’ tartışması üzerine gündeme gelmişti.

Profesör babasının cesedini bidonla çöpe atıp doğum gününü kutlamış

Mersin’deki Prof. Dr. Selahattin Doludeniz’in ölümüne ilişkin soruşturmada kan donduran detaylar ortaya çıktı. Doludeniz’i öldüren oğlu babasını bidonla çöpe attıktan sonra önce kendinin doğum gününü kutlamış, ardından arkadaşının doğum gününe gitmiş.

Balıkesir’de 879 artçı sarsıntı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından 879 artçı sarsıntı meydana geldiği bildirildi.

Başakşehir, Avrupa’da 66. randevuda

Başakşehir, Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Viking ile kozlarını paylaşacak.

Havada iniş takımı arızası panik yarattı

Antalya’dan kalkan bir uçak, Marmara Denizi üzerinde seyir halindeyken ön iniş takımı arızası yaşadı. Pilot, telsizden gerekirse Büyükçekmece Gölü’ne iniş yapabileceğini bildirdi. Hezarfen Havalimanı’na yönlendirilen uçak, saat 12.30’da sorunsuz şekilde iniş yaptı.

YAŞ kararları Meclis gündeminde: Hangi objektif kriterler uygulanıyor, sahte diploma ile TSK’ya sızmalar önlenebiliyor mu?

YAŞ kararları Meclis gündeminde: Hangi objektif kriterler uygulanıyor, sahte diploma ile TSK’ya sızmalar önlenebiliyor mu?