Dilan Çıtak’tan gündem olan videoya yanıt

İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan Çıtak Sosyal Medya İddialarına Yanıt Verdi

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, sosyal medyada dolaşan “barda dans ederken görüntülendi” iddialarına karşı sessizliğini bozarak açıklama yaptı. Sosyal medyada hızla yayılan video ve yapılan yorumların ardından, Çıtak resmi Instagram hesabından bir açıklama yaparak, görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını belirtti.

“Linç Bir Refleks, Cehalet Bulaşıcı”

Dilan Çıtak, yaptığı paylaşımda, kendisinin hedef alınmasının sadece kendi kişiliğiyle değil, aynı zamanda taşıdığı soyadıyla ilişkilendirilmesine dikkat çekti. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu ülkede linç atmak bir reflekstir, cehalet ise kolayca yayılır. İnsanlar neyi hedef aldıklarını anlamadan saldırmak için hazır bekleyen bir grup var. Yalan haberler ve bu haberlere yapılan cahil yorumlar… Sizlersiniz. Geçmişte de ne olduğunu anlamadan hemen ‘kötü kız’ ilan edenler sizdiniz. Çünkü doğru olmak önemli değil, sadece ‘hedef’ olmanız yeterli. Üstelik, hiç tanımadığınız bir ‘soyadı’yla ilişkilendirildiğinizde…”

Çıtak kimliğine vurgu yaparak şu şekilde devam etti:

“Şaşırabilirsiniz ama farklı bir vücutta, farklı bir kişi olarak dünyaya geldim. Tıbben mümkün, evet. Benim adım Dilan Çıtak. Bana karar verin, en azından kimseye bağımlı olmayın!”

Hukuki Süreç Başlatıldı

Söz konusu videonun içeriğine de değinen Dilan Çıtak, videodaki kişinin kendisi olmadığını ve şunları söyledi:

“Dans eden kız oldukça yetenekli görünüyor. Elbette hukuki süreç başlatıldı; hem hakaret edenlere karşı hem de yanlış haber yapanlara karşı. Sevgiler.”

Related Posts

Bakü’den Erivan’a barış anlaşması için “paraflama” önerisi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri, Ermenistan’la görüşmelere işaret ederek, “Azerbaycan geçici araç olarak anlaşma metninin paraflanması önerisini getirdi” dedi.

İran basını duyurdu: 3 Avrupa ülkesi ile nükleer müzakereler yeniden başlayacak

İran’ın yarı resmi Tesnim haber ajansı, İran ile Almanya, Fransa ve İngiltere arasında üzerinde anlaşmaya varılan nükleer müzakerelerin gelecek hafta yapılabileceğini aktardı.

Yandaş gazeteden AKP kulisi: Sürecin devamı için ‘Eve dönüş yasası’ mı gündemde?

Terör örgütü PKK’nin silahlı faaliyetlerine “sembolik” olarak 11 Temmuz’da son vermesinin ardından gözler TBMM’de kurulacak komisyona çevrildi. Örgüt üyelerine ne olacağı konuşulurken, hukuki durumlar için bir ‘eve dönüş yasası’ çıkarılabileceği öngörüldüğü öğrenildi. Peki AKP kaynakları, af anlamına gelecek bir düzenleme için ne diyor?

Gençlerin Evliliği Kolaylaştırılmalı

Diyanet Başkanı Erbaş, gençlerin evlenmelerine yardımcı olunması gerektiğini vurguladı.

Göktaş: Şehit ve Gazilerimizin Yanındayız

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Bizler, şehit ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmak, onlarla bu yolda yürümek ve bu süreci beraber inşa etmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Nesrin Topkapı hayatını yazdı

Nesrin Topkapı, Beyoğlu’nda Süslü Saksı Sokak’ta başlayan ve mesleğinde zirveye çıktığı, zaman zaman takılıp sendelediği hayatını ‘Nesrin Topkapı: Otobiyografi’ kitabında kaleme aldı.