İmamoğlu: Sırayla 16 milyon İstanbulluyu hapse mi atacaksın?

Ekrem İmamoğlu: “Karanlık Tünele Girdin, Uyan Artık!”

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tutuklanarak görevden alındı. İmamoğlu, “Öyle karanlık bir tünele girdin ki çıkamıyorsun. Artık uyan, bir geriye çekil ve ülkeyi kendi ellerinle getirdiğin şu hale bak! Seni bu operasyonlara ikna edenler, içinden çıkamayacağın bir girdaba soktular.” şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu, “Yalan, dolan, fitne, fesat, tehdit, şantaj ne ararsan var. Panikle bomboş dosyalarını insanla doldurmanın telaşındalar. Uyduruk gerekçelerle şimdi de ilçe belediye başkanlarımızı alıyorsun. Ne yapacaksın? Nerede duracaksın? Sırayla 16 milyon İstanbulluyu hapse mi atacaksın?” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, “Battıkça batıyorsunuz. Hukuk yerlerde, toplumsal huzur bozulmuş, siyaset durmuş, dış dünyadan bakınca itibardan eser kalmamış, en kötüsü ekonomi uçuruma doğru yuvarlanıyor.” dedi.

Ekrem İmamoğlu, Türk yargısının çok değerli üyeleri, siyasi partilerimizin ve sivil toplumumuzun kıymetli yöneticileri, iş dünyamızın liderleri, sendikalarımız, zaman sesimizi hep birlikte yükseltme zamanı olduğunu belirtti. “Zaman bu haksız ve hukuksuz düzene hep birlikte ‘artık yeter’ deme zamanıdır.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

İsrailli turist uçaktaki herkesi ısırdı, tatile değil hapse gitti

İsrail’den Rodos Adası’na tatile gelmek için uçağa binen ve uçak havada iken yolculara saldırıp ısırmaya başlayan genç İsrailli turist uçağı birbirine kattı. Uçağın Rodos Havalimanı’na inmesi ile turist tutuklandı.

Bıçakçıların bayram tarifesi belli oldu

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte bıçakçılarda yoğunluk arttı. Antalya’da bıçakçı dükkanı işleten Özen Bıçakçılar, bayram dönemi günlük ortalama 1000 bıçağın bilemeye getirildiğini belirterek, “Geçen sene 40 lira olan bıçak bileme ücreti bu sene 50 lira oldu” dedi.

Avrupa’ya kaçırılan miras geri geldi: İsviçre 7 tarihi eseri Türkiye’ye iade etti

İsviçre, aralarında Tunç Çağı’na ait adak heykelciklerinin de bulunduğu 7 tarihi eseri Türkiye’ye iade etti. İade süreci, 2022 yılında imzalanan ikili anlaşma çerçevesinde yürütülürken Bern Büyükelçiliği’nde düzenlenen törenle kamuoyuna duyuruldu.

DEVA Partisi’nden ‘Metin Gürcan’ açıklaması: ‘Bir kara propaganda yürütülüyor…’

Eski asker ve akademisyen, DEVA Parti kurucusu Metin Gürcan’ın yargılandığı davada mahkeme, Gürcan’ı gizli belge temininden 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. Yaşananların ardından DEVA Partisi’nden bir açıklama geldi.

CHP’li Emre’den Nuray Başaran hakkında iddialar: WikiLeaks, danışmanlık ücreti, Ergenekon tanıklığı…

CHP’li Emre’den Nuray Başaran hakkında iddialar: WikiLeaks, danışmanlık ücreti, Ergenekon tanıklığı…

Gece yarısı katliam gibi kaza: 5 ölü, 2 yaralı

Gaziantep’te, hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 5 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenlerin arasında bir bebek ve bir de çocuk bulunuyor.