Sırrı Süreyya Önder için 3 gün sürecek taziye kurulacak

Sırrı Süreyya Önder İçin İstanbul’da Taziye Kurulacak

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İmralı Heyeti üyesi ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in vefatı sonrasında, yarın İstanbul Şişli’deki Cemal Reşit Rey Gösteri Merkezi’nde taziye kurulacak.

3 Gün Boyunca Devam Edecek

DEM Parti ile Önder’in ailesi tarafından düzenlenen taziye, 3 gün boyunca açık olacak.

Taziye ziyaretlerini, Önder’in ailesi ve DEM Parti Eş Genel Başkanları ile DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan gibi parti üyeleri kabul edecek.

Mezopotamya Ajansı’nın bildirdiğine göre, taziye ziyaretleri 7 Mayıs Çarşamba günü sona erecek. Ziyaretler her gün saat 11.00’da başlayacak ve 17.00’a kadar devam edecek.

Ayrıca, DEM Parti’nin İstanbul ve diğer illerinde de Önder için taziye ziyaretleri gerçekleştirilecek.

Related Posts

AB İsrail’i Gazze saldırılarını genişletme planından geri adım atmaya çağırdı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu sözcülerinden Anouar El Anouni, İsrail’in Gazze Şeridi’ne geniş çaplı saldırılar başlatma planından endişe duyduklarını bildirerek, Tel Aviv’i bu konuda geri adım atmaya davet etti.

İran: Netanyahu, ABD’yi felakete sürüklüyor!

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ABD’yi bölgede “felakete” sürüklediğini söyledi. Arakçi, Netanyahu’nun işgüzar davrandığı belirtti ve İran’a saldırının karşılıksız kalmayacağını vurguladı. Öte yandan İran Savunma Bakanı General Aziz Nasirzadeh, “oyun değiştiren” ve ABD ile İsrail füzelerine üstünlük sağlayabilen yeni füzeyi tanıttı.

‘Spontane elim kalktı’ demişti… Tengioğlu’nun Özgür Özel’i adım adım takip ettiği ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yumruklu saldırıyı düzenleyen şüpheli Selçuk Tengioğlu’nun ilk ifadesinde saldırıyı daha önceden planlamadığını belirterek “Spontane olarak sağ elim kalktı ve Özgür Özel’e vurdum” dediği öğrenildi. Tengioğlu’nun Özel’i adım adım takip ettiği ortaya çıktı.

Diploma iptali senaryosunu boşa çıkaran ‘ret’ kararı

18 Mart’ta İstanbul Üniversitesi’nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasını iptal etmesinin ardından bir vatandaş, CİMER’e Hulusi Akar’ın kızının yatay geçişi hakkında sorular yöneltti. CİMER, soruyu Hacettepe Üniversitesi’ne ve Yükseköğretim Kurulu’na iletirken, verilen nihai yanıtta söz konusu olayın 22 yıl önce yaşanması nedeniyle ‘zaman aşımına’ uğradığı ve bir işlem yapılamayacağı belirtildi.

Filistin’i desteklediği için Google’ın işine son verdiği mühendis: Filistinlileri öldürenler sadece silah üreticileri değil

– “Bu soykırımı destekleyen şirketlerin uzun bir listesi var çünkü Filistinlileri öldürmeye gidenler sadece bomba üreticileri ve silah üreticileri değil. Bu soykırımdan sorumlu olanlar, sadece silahları üretenler değil aynı zamanda İsrail hükümeti ve …

Romanya’da yenilenen cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı

Romanya’da yenilenen cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir