Otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen araca çarptı: 5 yaralı

Kocaeli İzmit’te Trafik Kazası: Yaralılar Var

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Cedit Mahallesi Gazanfer Bilge Bulvarı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında yokuştan inen bir otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen M.A. kontrolündeki araca çarptı. Kazada, araçlarda bulunan sürücü ve 2 çocuk olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldığı ve şu an için sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Related Posts

Özgür Özel’e yumruklu saldırı… Çağrı yapılmıştı: CHP’liler genel merkez önünde toplandı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder için yapılan tören sonrası yumruklu bir saldırıya uğramış ve CHP Gençlik Kolları genel merkez binasında karşılama çağrısı yapmıştı. CHP’liler yapılan çağrı sonrası genel merkez binası önünde toplandı.

Şanlıurfa’da sulama kanalına düşen 2 çocuk hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde sulama kanalına düşen 2 çocuk yaşamını yitirdi.

Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidiyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Birleşik Arap Emirlikleri’ne ziyarette bulunacak. Fidan, yapacağı görüşmelerde, ikili ilişkilerin yanı sıra Gazze’deki durum, Suriye’deki gelişmeler ve diğer bölgesel konuları ele alacak.

Özgür Özel’e yumruklu saldırıda yeni ayrıntılar… ‘Makam aracı otoparka alınmadı’ iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik yumruklu saldırı ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, CHP lideri Özgür Özel’in makam aracı kapalı otoparka alınmadı. Özel bu sebeple aracına ulaşmak için yürüyerek dışarı çıktı.

Özgür Özel’in ailesine tehdit mesajları: Kızının ev adresi paylaşıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder’e veda töreni çıkışında saldırıya uğradı. Saldırının ardından saldırgan Selçuk Tengioğlu adına açılan bir sosyal medya hesabından Özgür Özel ve kızına yönelik tehdit mesajları atıldı. Mesajlarda Özel’in kızı İpek Özel’in ev adresi de paylaşıldı.

Kartalkaya: İki bakanlık da soruşturma izni vermemiş

İçişleri ile Çalışma Bakanlığı, Kartalkaya’daki yangın faciasında sorumlulukları sorgulanan personeli için soruşturma izni başvurusunu yanıtsız bıraktı. Bu durum, soruşturma izni verilmemesi anlamına geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir