Borsa İstanbul operasyonunda yeni gelişme

Borsa İstanbul (BIST) pay piyasasında dolandırıcılık iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 13 şüpheliden 12’si tutuklanmak üzere sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Bürosu, BIST pay piyasasında bazı sermaye piyasası araçlarının manipülatif hareketlerine ilişkin iddialar üzerine soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa’da suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve piyasa dolandırıcılığı suçlamasıyla gözaltına alınan 13 zanlının ifadeleri alındı.

12 şüpheli tutuklanma talebiyle, bir zanlı ise adli kontrol şartıyla nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Related Posts

Paris’te 25 derece sıcaklıkta dolu yağdı

Fransa’nın başkenti Paris’te termometreler 25 dereceyi gösterirken ceviz büyüklüğünde dolu yağdı.

Mariana Çukuru bile var! Okyanusun her katmanında mikroplastik izi

Bilim insanları okyanusun tüm katmanlarında, hatta denizlerin en derin noktası olan Mariana Çukuru’nda bile mikroplastik buldu.

Malatya’da şiddetli sağanak

Malatya’nın Darende ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi.

Akaryakıt yüklü tanker alev aldı

Şanlıurfa’da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği akaryakıt yüklü tanker, devrildi.

KKTC’de Cumhuriyet Yerleşkesi | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kardeşliğimizi kimse bozamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC’de Cumhuriyet Yerleşkesi’ni açtı. Erdoğan,  “Bugün Kıbrıds Türk halkına muhteşem bir eser kazandırıyoruz. Yeni eserler inşa etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kontrolden çıkan TIR trafiği felç etti: Uzun kuyruklar oluştu

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarpan TIR makasladı. Kaza sebebi ile Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir