Üsküdar’da ‘evimin önüne çöp attın’ kavgası cinayetle bitti

Zeynep Kamil Mahallesinde Yaşanan Bıçaklı Saldırı Olayı

Olay, Zeynep Kamil Mahallesi Dr. Fahri Atabey Caddesi’nde saat 01.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre, Kenan Hamarat ve komşusu arasında çöp atma konusunda çıkan bir anlaşmazlık sonucunda bir tartışma başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle Kenan Hamarat, kendisini takip eden şahıs tarafından bir restoranda bıçaklandı.

Olayın bildirilmesi üzerine, hızla olay yerine polis ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kenan Hamarat, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı fakat ne yazık ki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan şüpheli bir süre sonra teslim olmak için emniyete gitti. Şüpheli, Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve polis ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Soruşturma ise hala devam etmektedir.

Related Posts

CHP Milletvekili ve TÜLOV Başkanı Nurettin Demir kaza geçirdi

CHP’de üç dönem milletvekilliği yapan ve TÜLOV (Türkiye Tanıtım Araştırma ve Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı)Başkanı Nurettin Demir Aydın yakınlarında kaza geçirdi.

Kürt Sorunu İçin Demokratik Komisyon Talebi

Koçyiğit, TBMM’de kurulacak komisyonun barış odaklı çalışması gerektiğini vurguladı.

Kahramanmaraş’ta Orman Yangınına Müdahale Devam Ediyor

Onikişubat’ta çıkan yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor, destek ekipleri bölgedeki çalışmalara katılıyor.

Ülkede dev örümcek alarmı! Binlercesi yer altından çıkıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin beş eyaletinde önümüzdeki haftalarda binlerce tarantulanın yer altından çıkarak çiftleşme yürüyüşüne başlaması bekleniyor. Kaliforniya, Colorado, Kansas, New Mexico ve Teksas’ta yaşayanlar ile bölgeyi ziyaret edecek olanlar, ağustos ve ekim ayları arasında bu dev örümceklerle karşılaşabilir.

Dünyanın en büyük dudaklı kadını estetiksiz halini paylaştı

Andrea Ivanova estetik öncesi fotoğrafını paylaştı. 26 bin dolar harcadığı dudak dolguları ve “durmaya niyetim yok” açıklamasıyla gündem oldu. İşte detaylar.

Netanyahu Gazze topraklarını ilhak etme planını açıkladı! İsrail basını sızdırdı

İsrail basını, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun, istifa tehdidinde bulunan aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich’i hükümette tutmak için güvenlik kabinesine ABD’nin de onayladığı bir plan sunduğunu yazdı. Haaretz gazetesinin haberine göre …